3. října 2008 • 16:57

Omsk padl v prodloužení

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší tým Kontinentální hokejové ligy Atlant Mytišči dnes ukončil sedmizápasovou vítěznou sérii Omsku. Avangard v souboji dvou nejúspěšnějších mužstev sezony podlehl 3:4 po samostatných nájezdech.



Na dvou gólech domácích se asistencemi podílel Jaromír Jágr.

Omsk v utkání ani jednou nevedl a ještě v polovině třetí třetiny navíc prohrával 1:3. O první branku Avangardu se postarala na začátku třetího dějství přesilovková formace Jágr, Bondarev, Pestunov, jež také v 54. minutě zařídila vyrovnání po předchozím snížení Čerepanova.

V nájezdech se svým typickým bekhendovým blafákem blýskl další Čech Jakub Klepiš, jeho trefa však svěřencům Wayna Fleminga na bonusový bod nestačila. Ve čtvrté sérii rozhodl Mozjakin.

Jágr vylepšil svou bilanci v KHL na deset gólů a sedm asistencí a dostal se v kanadském bodování před nejproduktivnějšího Čecha Jana Marka, jemuž před dnešními zápasy patřilo třetí místo.

Jako jediný z českých hokejistů dnes v soutěži skóroval útočník Ladislav Kohn, jenž pomohl k vítězství Nižněkamsku 3:2 nad Novokuzněckem. Dynamo Moskva pod vedením trenéra Vladimíra Vůjtka zvítězilo 2:0 v Minsku.

Výsledky:

Omsk - Atlant Mytišči 3:4 po sam. nájezdech (za domácí Jágr 0+2),
Togliatti - Novosibirsk 3:2 v prodl.
, Voskresensk - MVD Balašicha 1:3,
Kazaň - Chabarovsk 4:2,
Nižněkamsk - Novokuzněck 3:2 (za domácí Kohn 1+0),
Dinamo Minsk - Dynamo Moskva 0:2.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud