Pavel Bárta
21. června 2011 • 12:30

Krejčí je doma: Místo poháru přivezl přítelkyni

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ - Od velkého triumfu neuplynul ještě týden, ale David Krejčí už je doma. Oslavy triumfu ve Stanley Cupu vyvrcholily o minulém víkendu, v úterý ráno už útočník Boston Bruins přistál v Praze. Ještě bez slavného poháru, ten za ním dorazí až během léta, zato představil svoji americkou přítelkyni Naomi, která je v Evropě vůbec poprvé.



Čerstvý šampión přiletěl tak trochu v utajení. Proto ho nevítaly davy fanoušků ani novinářů. Deník Sport a Rádio Hey byly jedinými médii, s nimiž Krejčí mluvil hned po svém příletu na Ruzyni.

„Sezona byla dlouhá, tím kratší nás čeká léto. Oslavy jsme skončili v neděli, už to potřebovalo trošku přerušit. V posledních dnech jsem toho moc nenaspal, ale nějak to doženu. Teď chci mít pár týdnů klid,“ řekl na vysvětlenou 25letý hokejista.

Oslavy byly náročné, ale nesmírně si je užíval. „Těšil jsem se ze všeho. Už když jsme měli Stanley Cup první noc po vítězství, vzali ho ukázat fanouškům, když jsme jeli městem a navštívili s ním zaplněný baseballový stadión. Spočítali, že v ulicích bylo asi milión a půl lidí. Všechno bylo úžasný,“ popisoval Krejčí po návratu.

David Krejčí s přítelkyní Naomi nakládají zavazadla po svém příletu do Prahy
David Krejčí s přítelkyní Naomi nakládají zavazadla po svém příletu do Prahy

Sám přiznal, že dlouho nemohl uvěřit, co se týmu Bostonu povedlo. „Těsně po zápase mi to pořád moc nedocházelo. Cítil jsem jen obrovské štěstí, že jsme vyhráli, říkal jsem si: Jo! My fakt máme Stanley Cup! To jsem si opakoval pořád dokola a nemohl pochopit, že se mi to jen nezdá,“ dodal.

S přítelkyní Naomi měl v plánu zůstat den v Praze a potom vyrazit do rodného Šternberka. V červenci společně vyrazí na krátkou dovolenou, pak se začne připravovat na novou sezonu. A mezitím představí i slavný Stanley Cup. Kdy to bude?

Přítelkyně Davida Krejčího Naomi je v Evropě poprvéFoto Pavel Mazáč (Sport)

„Předběžně jsme se domlouvali se Zdenem Chárou a Tomášem Kaberlem, ale ještě jsme to nedořešili. Musíme to naplánovat na stejnou dobu, nejlepší by to bylo do konce července, v srpnu už bych chtěl letět zpátky do Bostonu,“ naznačil další plány Krejčí.

V příštím ročníku by se rád potkal v NHL s Jaromírem Jágrem. Kdyby už to nevyšlo v jednom klubu, tak aspoň jako soupeř.

„Kdyby si vybral Boston, byl bych určitě rád. Ale stačilo by mi i to, kdybych si proti němu mohl znovu zahrát. Nastupoval jsem proti němu jednu sezonu a rád bych to ještě někdy zažil. V tuto chvíli však nikdo neví, jak to dopadne,“ uzavřel Krejčí.

Obsáhlý rozhovor s Davidem Krejčím si přečtěte v zítřejším vydání deníku Sport

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud