23. června 2011 • 23:36

Philadelphia se kvůli Bryzgalovovi zbavila Richardse

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Philadeplhie uvolnilo ze svých služeb dalšího elitního hráče a jednoho z nejlépe placených hokejistů v kádru, útočníka Mika Richardse. I díky tomu mohli Flyers podepsat smlouvu s ruským brankářem Iljou Bryzgalovem.



Richards, dosavadní kapitán Letců, bude nově hrát NHL za Los Angeles, odkud do Philadelphie putují útočník Brayden Schenn a obránce Wayne Simmonds. Klub navíc získal právo volby v druhém kole draftu.

Vedle Richardse dnes Philadelphia vyměnila i svého nejlepšího střelce Jeffa Cartera, který zamířil do Columbusu. Součástí obchodu byl i český reprezentant Jakub Voráček.

Odchodem Richardse a Cartera vedení Philadelphie získalo finanční prostředky, aby se dohodlo na smlouvě s Bryzgalovem, jehož hráčská práva získalo před dvěma týdny z Phoenixu. Jedenatřicetiletý ruský gólman podepsal s Letci devítiletou smlouvu, která mu zaručuje celkový příjem 51 milionů dolarů.

Šestadvacetiletý Richards má podepsanou smlouvu do sezony 2019/20 s průměrným ročním příjmem 5,75 milionu dolarů. Podobně na tom byl i Carter.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud