31. srpna 2011 • 12:00

VIDEO: Bum! Slavný Stanley Cup se zřítil na zem

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Nejcennější hokejová trofej Stanley Cup celé léto putuje po celém světě. Každý z hráčů vítězného týmu si může užít jeden den s pohárem a pochlubit se s ním třeba v rodném městě. Letos zatím nebyl zaznamenán žádný "karambol", který by nejslavnější trofej postihl. Tedy až do úterního rána, kdy s pohárem začal slavit bývalý útočník Bostonu Michael Ryder.



Nemilá příhoda se stala hned poránu. V Bonavistě, rodném městě Rydera na ostrově New Foundland. Venku bylo dosti větrno, Ryder jako správný šampion hrdě nesl pohár na stůl s logem NHL, kde ho postavil. Ale co čert nechtěl - stolek se zhroutil a slavná trofej se poroučela na zem.

Přihlížející lidé byli svědky první srážky poháru se zemí, kterou zachytily kamery. Ještěže jde pouze o repliku, protože na trofeji se nějaký ten škrábanec určitě objeví.

Bodyguardi, kteří jezdí s pohárem, si z Rydera utahovali hned od rána. "Doufejme, že to není předzvěst něčoho většího, den je teprve na začátku."

Chlapíci starající se o Stanley Cup naráželi na Ryderovy plány s pohárem. Ten bude připoután bezpečnostními pásy k helikoptéře, která bude kroužit nad Bonavistou. A kde je napsáno, že nemůže dojít k druhému pádu...?

VIDEO: Vítěze Stanley Cupu Michaela Rydera postihla nežádoucí nehoda

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud