Zdeněk Janda
28. září 2011 • 10:56

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Pěkně jsi mi to ku****, smál se Jágr Voráčkovi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PHILADEPHIE - Nadšení a spokojenost zatím sálá z útočníka Jakuba Voráčka ve Philadelphii. Nová štace v NHL mu sedí po všech stránkách – po přesunu z Columbusu poznává NHL ve městě, které hokejem mnohem víc žije. Navíc si na ledě může zahrát vedle Jaromíra Jágra. I když to občas znamená skousnout jeho vtípky.



Jako ten, který zachytil na video redaktor deníku Sport. "Pěkně jsi mi to tam kur***," smál se Jágr v šatně po tréninku Voráčkovi. Ten si ale od o17 let staršího mazáka nenechá nic líbit.

Exkluzivní video z šatny Philadelphie
Video se připravuje ...

„Zatím si nemám vůbec na co stěžovat a doufám, že to vydrží co nejdéle,“ doufá dvaadvacetiletý útočník, jenž minulé utkání proti Rangers dohrával na křídle elitní formace vedle Jaromíra Jágra a Clauda Girouxe a dostal na ledě velký prostor.

„Vytvořili jsme si dost šancí, padl nám tam i gól. Takže to bylo super,“ pochvaluje si talentovaný hráč, jenž je rovněž nadšený z toho, jak klub podporují fanoušci.

„Hodně to tady hokejem žije, je to něco jiného než předtím v Columbusu. Tady je hokej na prvním místě, cítíme fakt velkou podporu,“ říká Voráček. A rovněž na rozdíl od předešlé štace jsou i cíle mnohem vyšší.

„Tam jsme bojovali o to, abychom se dostali do play off. Kdežto tady je cílem Stanley Cup,“ tvrdí.

A během sezony má před sebou lahůdku – utkání pod otevřeným nebem, které se odehraje zkraje ledna. A před ním ho možná čeká i to, že mu domů nainstalují kameru, aby fanoušci v rámci projektu televizní stanice HBO viděli i to, jak žije mimo stadion.

Podívejte se na exkluzivní fotky z Philadelphie:

Hvězda č. 1. Jaromír Jágr natáčí s Philadelphií reklamu pro HBO
Hvězda č. 1. Jaromír Jágr natáčí s Philadelphií reklamu pro HBO

„No, uvidím, jestli vůbec o mě budou mít zájem, máme v týmu jinačí hvězdy,“ komentuje to s úsměvem Voráček, jenž chápe, že podobné akce pomáhají propagovat hokej.

A až v televizi budou pořad o zákulisí Flyers dávat, rád se podívá. „I když normálně na televizi moc nekoukám, tak na tohle bych se mrknul. Může to být sranda,“ těší se. A s Jaromírem Jágrem v týmu má rozhodně proč...

Podívejte se na VIDEO z tréninku:

Trénink Philadelphie aneb Jaromír Jágr v akci
Video se připravuje ...
Jágr se už v zámoří pilně připravuje na sezonu v NHL
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud