30. prosince 2011 • 16:42

VIDEO: Fanoušek Pittsburghu: Je to JAG. Protože mě naštval...

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to náš úhlavní nepřítel! Ale ne, pořád je to náš hrdina číslo jedna! I mezi fanoušky Pittsburghu nezavládla jednota ohledně toho, jak definovat Jaromíra Jágra, druhého nejproduktivnějšího hráče všech dob v historii Penguins po Mario Lemieuxovi...



„Je to stále jasně můj nejoblíbenější hráč. Nikdy nezapomenu, co pro nás udělal. Proto pořád nosím jeho dres,“ říká fanoušek Bob Greene, jehož dcera má naopak na sobě úbor Sidney Crosbyho. V rodině kvůli tomu ale žádné hádky nejsou...

„A já určitě na Jaromíra nebučím. To si nezaslouží absolutně.“ Lidí v Jágrových dresech bylo mnoho, nestyděli se ukázat, že legendárního útočníka i přes zjitřený odchod v roce 2001 a upsání se Flyers během tohoto léta stále zbožňují.
„A někteří lidi, kteří na něj bučí, ho přitom nikdy neviděli hrát na vlastní oči u nás,“ zlobí se Greene.

Jenže chlapík, který má na dresu demonstrativně sloupnuté R a nápis tedy zní jen JAG, má jiný názor: „V minulosti mě svými výroky zklamal. A nejvíc tím, že šel do Flyers. Je to tedy zrádce,“ hlásí fanoušek. Ostatní s ním souhlasí, v hledišti drželi hanlivé nápisy. Těch, kteří se ho zastávají, je sice méně, ale i tak stále dost.

Jasné je, že emoce kolem Jágra v Pittsburghu jen tak nevyprchají... Už teď se může česká osmašedesátka těšit na další dvě dubnové návštěvy arény Consol Energy Center.

Hotovo. Další kousek v bráně. Jágr dal právě gól Pittsburghu.
Hotovo. Další kousek v bráně. Jágr dal právě gól Pittsburghu.




Vstoupit do diskuse
8
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud