2. ledna 2012 • 09:45

VIDEO: Sestra Jágrova parťáka Girouxe řekla své ANO přímo na ledě

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádná střecha, 40 tisíc diváků na stadionu a parádní atmosféra. Na pondělní zápas Winter Classic se asi těší každý hokejový fanoušek. Speciální vzpomínku na něj ale bude mít Isabelle Girouxová. Její přítel Eric jí totiž na tom stejném ledě, kde Philadelphia bude za pár hodin svádět bitvu s Rangers, požádal o ruku.



Pár dní před nedělním tréninkem Philadelphie na bitvu pod otevřeným nebem zavolal Claudeovi Giroux přítel jeho sestry Eric a potřeboval radu.

"Řekl mi, že chce mojí sestru požádat o ruku a chtěl radu, kdy to má udělat. Tak jsem mu řekl, ať to udělá přímo na ledě," připomněl Giroux, že rodina a blízcí přátelé hokejistů se po tréninku mohli na chvíli na ledě Citizens Bank Park sklouznout.

Žádost o ruku ale byla pro Erica pořádný nápor na jeho nervy. "Bruslil si tam okolo tak půl hodiny, nevěděl, jak se do toho má pustit," usmíval se Giroux, druhý muž kanadského bodování NHL.

Nakonec se Eric přece jenom odhodlal, uprostřed ledu poklekl a vyřknul onu velkou otázku. Šokovaná Isabelle řekla ano.

Nový přírůstek do rodiny Girouxových tedy skóroval. Uvidíme jestli dnes, do sítě Rangers, bude skórovat i jeho budoucí švagr Claude.

VIDEO: Žádost o ruku Isabelle Girouxové.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud