5. ledna 2012 • 13:43

Zuřivá bitka fanoušků. "Jágr s Girouxem" se rvali s "Callahanem"

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jablonec - Karviná: Neuvěřitelné! Náprstek trefil hlavou svému týmu vítězství, 3:2!
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tak tohle jsme ještě od dvojice Jágr - Giroux neviděli. Svalili na zem Callahana z Rangers a surově ho zbili. Doopravdy se to pochopitelně nestalo, to jen fanoušci s replikami dresů zmiňovaných hráčů ne zrovna podařeně parodovali hru svých hokejových hrdinů. Pondělní utkání Winter Classic tak mělo i svou stinnou stránku. Pdívejte se na video z bitky hokejových fanoušků.



Rivalita mezi New York Rangers a Philadelphia Flyers je opravdu veliká, přesto takovéto věci do sportu nepatří. Zámořská filozofie je taková, že jako fanoušek byste nikdy neměl mít strach přijít na stadion týmu NHL v dresu soupeře.

Po skončení utkání Winter Classic se fanoušci obou táborů zuřivě porvali. Celý incident bude mít dohru, vyšetřuje ho místní policie.

Bitka hokejových fans se odehrála před populární americkou restaurací, ani příznivci domácích Flyers z ní nejsou nadšení. Pověst totiž nemají zrovna nejlepší a teď se jim pošramotila ještě více.

"Je to nechutné a trapné. Útok bez varování, dva na jednoho, kopání do protivníka na zemi, to naší pověsti vážně nepomůže," rozčiluje se fanoušek na stránce broadstreethockey.com.

Policie teď oba výtržníky hledá, tak snad nezazvoní také u dveří Jágra nebo Girouxe.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud