16. března 2012 • 20:20

VIDEO: Hodil soupeřovu rukavici do hlediště a hned to schytal

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobouje o play-off v zámořské NHL vrcholí. Necelý měsíc zbývá do zahájení bitev o Stanley Cup a utkání se začínají přiostřovat. Provokatér Dallasu Adam Burish vzal ve středčním zápase z ledu soupeřovu rukavici a hodil jí do hlediště. Odveta na sebe nenechala dlouho čekat.



Dallas Stars si do Winnipegu přivezli šňůru šesti výher v řadě a když v posledních minutách utkání s Jets viděli, že jí neprodlouží, pokusili se aspoň zbavit své frustrace.

Za stavu 5:2 pro domácí se všech 10 hokejistů na ledě začalo postrkovat před brankářem Pavelcem a všude se válela hokejová výstroj.

Neustále emočně aktivní útočník Dallasu Adam Burish, mimochodem hráč který kdysi o kapitánovi Philadelphie Chrisi Prongerovi řekl, že to je největší idiot v lize, nebo si utahoval z bratrů Sedinových, vzal jednu z ležících rukavic a vezl si jí na trestnou lavici.

Před jejím vstupem jí potom hodil do hlediště a hned schytal spršku ran od ranaře Jets Tannera Glasse. A to se pochopitelně líbilo domácímu publiku, skandování Let´s go Jets málem zbořilo domácí halu.

Oba kohouti schytali vyloučení na deset minut a rozhodnutý zápas se posléze dohrál v klidném tempu. Oba týmy ještě budou v boji o play-off potřebovat hodně sil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud