3. dubna 2012 • 09:35

Kapitán Pittsburghu Crosby: I ve mně Flyers probouzí to nejhorší

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oběma soupeřům chybí do konce sezony odehrát ještě tři utkání, ale už je to téměř jisté. Pittsburgh se v prvním kole bojů o Stanley Cup utká s Philadelphií. Nedělní vzájemný zápas zakončila hromadná šarvátka, atmosféru teď přiostřily i výroky Sidney Crosbyho.



"Nemáme se rádi", řekl kapitán Penguins pro server nhl.com. "Můžete to rozpitvat jak chcete, ale nic jiného tam nenajdete. Zkrátka se nemáme rádi".

Vášně rozdmýchal nedělní ostrý zápas, ze kterého forvard Pittsburghu Joe Vitale svou štiplavou hrou a ostrými srážkami vyřadil obránce Nicklase Grossmanna a také jednoho z klíčových útočníků soupeře Daniela Briera.

Po hitu na Brierea se navíc strhla hromadná rvačka, na hranu střídačky si dokonce stoupli i trenér Flyers Laviolette a asistent trenéra Penguins Granato a následovala ostrá verbální výměna.

Vedení soutěže ji následně pro oba kouče finančně vyhodnotilo. Peter Laviolette zaplatí pokutu 10 tisíc dolarů a Tony Granato 2 500.

"Na rovinu, oba týmy na sebe zkouší plno nečistých zákroků. Stačí se jen pozorně dívat na zákroky holí, všichni se neustále osekávají," říká Crosby.

"Tak to zkrátka je, když hrajeme spolu, i ve mně probouzí hráči Flyers to nejhorší. Nepamatuju se, kdy jsem naposledy někoho tak osekával jako v našich vzájemných utkáních."

Zápas mezi Pittsburghem a Philadelphií byl tak vyhrocený, že se málem poprali i trenéři
Zápas mezi Pittsburghem a Philadelphií byl tak vyhrocený, že se málem poprali i trenéři

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud