4. dubna 2012 • 14:02

VIDEO: Pomsta za Jágra! Shelley zmlátil Ruppa a zasalutoval

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzpomínáte na povedený večer newyorkského bijce Mikea Ruppa v letošním Winter Classic? Nejspíš ano! Sváteční střelec v nejsledovanějším utkání základní části NHL vstítil Flyers dvě branky a po jedné z nich zasalutoval jako Jaromír Jágr. Hráčům Philadelphie se to pochopitelně nelíbilo, ale bezprostředně potom žádná pomsta nenásledovala. Až teď! Zlý muž Philadelphie Jody Shelley Ruppa zmlátil a na cestu mu zasalutoval...



O Mikeu Ruppovi se ví, že nikdy nebyl, není a nebude žádný střelec nebo tvůrce hry. Jeho hokejovým "povoláním" je rozdat tvrdý hit, občas provokovat nebo shodit rukavice.

O to překvapivější bylo, když 2. ledna 2012 vstřelil při Winter Classic v nejsledovanějším zápase základní části NHL dvě branky. Ano, překvapení, ale i zázraky se občas dějí.

Možná i proto, že branek moc nedává a soupeřem mu v úspěšném zápase byla Philadelphie, zvolil netradiční oslavu svého gólu. Tedy netradiční v jeho podání. Běžně tímto způsobem slaví góly česká legenda Jaromír Jágr.

O salutování "provokatéra" Ruppa toho bylo napsáno dost, každý na něj má odlišný názor. Každopádně jeho gesto se mu nakonec vymstilo.

VIDEO: Pomsta za Jágra. Shelley zmlátil Ruppa a zasalutoval

V nočním zápase NHL mezi oběma rivaly Rupp narazil. V dresu Flyers ho k pěstnímu souboji vyzvala domácí mlátička Jody Shelley.

Po krátkém poštuchování a přetahování uštředřil Shelley útočníkovi Rangers tvrdý direkt a ten se skácel k ledu. Tvrďák Shelley mu stihl ještě cestou na trestnou lavici zasalutovat a svým způsobem se Američanovi pomstil za jeho provokativní gesto.

Gólová oslava Mika Ruppa - salutování alá Jágr v závěru vypadalo spíš jako něco jiného - a Rupp to v Americe schytává ze všech stran
Gólová oslava Mika Ruppa - salutování alá Jágr v závěru vypadalo spíš jako něco jiného - a Rupp to v Americe schytává ze všech stran

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud