19. dubna 2012 • 14:55

Komentátor nazval hit na Hossu čistým. Vyhrožovali mu smrtí

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hokejista Tyson Nash se na ledě nikdy s nikým nemazlil. Kdo ho naštval, ten většinou skončil přilepený na mantinelu. Po konci kariéry začal komentovat zápasy Phoenix Coyotes a jeho výroky jsou občas stejně ostré jako jeho vystupování na ledě. Za to, že řekl, že hit Torrese na Mariána Hossu byl čistý, mu dokonce bylo vyhrožováno smrtí.



"Komentovat zápasy z prostoru u ledu je složitá věc, máte pár vteřin na to, abyste vyjádřil svůj názor," vysvětloval Nash.

"Já to udělal, ale byl zkrátka chybný. Když jsem viděl opakování, hned bych to byl nejraději vzal zpátky," řekl bývalý hokejista St.Louis a Phoenixu, který ukončil kariéru před pěti lety.

Co se vlastně stalo? Živelný útočník Phoenixu Raffi Torres trefil Mariána Hossu po odehrání kotouče, navíc ještě s výskokem a také zasáhl soupeřovu hlavu. Ten byl z ledu odvezen na nosítkách a skončil v nemocnici.

Tyson Nash v dresu Phoenixu.Foto Reuters

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Pár lidí mě přes Twitter zvalo na pokec na snídani a dokonce tam byla i nějaká výhružka smrtí, nahlásil jsem to místním ochranným složkám a mělo by to být v pohodě. Fanoušci v Chicagu jsou vášniví a hokej prožívají," bránil vyhrožující Nash.

Nakonec vzal zpět i svůj kontroverzní výrok. "To co jsem řekl bylo fakt mimo, nebylo to ode mě správné," litoval hráč, který v NHL nastoupil ke 374 duelům.

VIDEO: Srážka Torrese a Hossy.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud