27. dubna 2012 • 14:16

VIDEO: Mlask! Na ledě se srazilo pět Stanley Cupů a tekla krev

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každá srážka a tvrdý hit v hokeji bolí. Ale když se srazí nikým neatakovaní vlastní spoluhráči a hned začátkem veledůležitého zápasu, který rozhodne o konci či pokračování sezony, bolí to ještě víc. Právě tato nešťastná událost potkala hráče Floridy Panthers Tomáše Kopeckého a Johna Maddena.



Již ve druhé minutě rozhodujícího sedmého zápasu prvního kola Stanley Cupu mezi Floridou a New Jersey došlo k této málo vídané události. S lehkou nadsázkou se dá říci, že se v tu chvíli na ledě srazilo pět Stanley Cupů.

Devětatřicetiletý veterán John Madden najížděl s pukem směrem zpět do obranného pásma svého týmu. V té chvíli mu cestu zkřížil jeho spoluhráč Tomáš Kopecký. Oba hráči měli skloněné hlavy, a proto o sobě nevěděli a nedokázali srážce zabránit.

Po tvrdé kolizi, ze které se lépe oklepal slovenský útočník (zavrávoral a odjel na střídačku), zůstal Madden ležet na ledě. Navíc musela být kvůli němu přerušena hra. Viditelně nebyl v pořádku a krvácel z obličeje.

John Madden vyhrál nejcenější hokejovou trofej třikrát (2x v dresu New Jersey a 1x v Chicagu). Slovák Tomáš Kopecký zvedl nejslavnější pohár nad hlavu v dresu Detroitu a o rok později i v dresu Chicaga.

VIDEO: Spoluhráči Kopecký a Madden se čelně srazili, tekla krev

Svoji sbírku po nočním zápase s Ďábly z New Jersey ale rozhodně nerozšíří. Florida na domácím ledě nezvládla sedmý duel. Ve druhém prodloužení rozhodl adept na nováčka sezony Adam Henrique.

John Madden a Tomáš Kopecký se nepříjemně srazili.
John Madden a Tomáš Kopecký se nepříjemně srazili.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud