13. května 2012 • 22:00

Beckham v Montrealu: Los Angeles je teď hokejové město

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý hokejový fanoušek ví, že v kanadském Montrealu se hokej prakticky rovná náboženství. Proto když do mekky hokeje přijel David Beckham a jeho tým LA Galaxy na utkání s místními Impacts, nikoho nepřekvapila otázka jednoho z žurnalistů týkající se hokeje. Co na to Beckham? "Myslím, že my jsme teď zrovna hokejové město," reagoval s úsměvem fotbalista.



Angličan si nepatrně a s úsměvem rýpl do montrealských médií, domácí Canadiens letos byli jedním z nejhorších týmů soutěže.

"Nezlobte se, nechtěl jsem se nikoho dotknout, ale v Los Angeles je to teď skvělé."

"Kings se daří a hrají skvěle, je to vzrušující sledovat teď jejich utkání. Vím, že je Montreal hokejové město a je zajímavé tu být jako fotbalista."

Hokejisté Los Angeles Kings překvapili celou NHL, jako poslední postupující ze Západní konference vyřadili první nasazené Vancouver Canucks a hned v dalším kole také druhé nasazené ze St.Louis. Stali se tak prvním týmem v historii, kterému se něco podobného povedlo.

Mánie zachvátila celé město, u ledu jsou teď vidět celebrity jako Kobe Bryant, Will Ferrell nebo právě celý klan Beckhamů.

V noci z neděle na pondělí hrají Kings první utkání proti Phoenix Coyotes. Vítěze série už čeká přímý boj o Stanley Cup.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud