11. června 2012 • 12:12

Pavelec jednal s Petrohradem, vědí to už i v Kanadě

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Pavelec může rozjet příští sezonu v Petrohradu. O jednáních gólmana Winnipegu s ruským klubem informuje dnešní vydání deníku Sport, informaci o vzájemných debatách českého reprezentanta s ruským klubem mají i v zámoří. Agent 24letého brankáře Allan Walsh médiím vzkázal, že toto téma nebude komentovat.



Pavelcovi v Jets skončila smlouva, která mu poslední sezonu zajišťovala příjem 1,3 milionu dolarů a podle zpráv z Winnipegu je podpis nového kontraktu s hlavní oporou týmu prioritou vedení.

Kouč Petrohradu Miloš Říha zájem o Pavelce přiznává, zároveň ovšem podotýká, že svého krajana zatím nezískal.  „Spíš to bylo téma, protože Ondra bude podepisovat smlouvu v Americe,“ soudí Říha a vysvětluje, proč o Pavelce usiloval.

„Hledali jsme posílení i na tomto postu. Nešli jsme zatím razantně, ale pravdou je, že jsme se zajímali o to, kterým gólmanům smlouvy končí a mohli by být k dispozici. Vím, že by s návratem do Evropy neměl problém.“

Pavelec nicméně může otevřít nový ročník NHL v Rusku a to v případě, že rozjezd zámořské soutěže zdrží výluka kvůli sporům vedení ligy a hráčských odborů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud