21. června 2012 • 13:22

Chandler z Přátel: Lidé se v blízkosti Stanley Cupu chovají jako magoři

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V populárním americkém seriálu Přátelé Chandler Bing čas od času zašel na hokejové Rangers, v letošním finále herec Matthew Perry nechyběl na žádném zápase Los Angeles Kings. A už má i nového kamaráda, Slovince Anžeho Kopitara.



"Anžeho jsem potkal na baseballovém zápase v polovině dubna. Hned jsem se za ním rozběhl jako nějaké osmileté dítě a dal se s ním do řeči," vyprávěl Perry pro server nhl.com.

Setkání si Perry jako letitý fanoušek a držitel permanentky Kings opravdu užil. "Fandím Los Angeles, ale také Ottawě, kde jsem vyrostl. Tyhle dva týmy se utkat ve finále, to by bylo pořádné dilema."

Že Perry fandí také Ottawě si mohli fanoušci všimnout i v několika jeho snímcích, kde nosí například trika s logem Senators.

Stejně jako plno obyvatel Los Angeles, i tento dvaačtyřicetiletý Američan cestu Kings skrz vyřazovací boje opravdu prožíval. A když se Kopitar rozhodoval, kde slavit s Pohárem, Perry mu okamžitě nabídl svůj dům. A vyšlo to!

"Ano, Stanley Cup se opravdu objevil u mě doma. Je zajímavé sledovat, jak se dospělí lidé chovají jako blázni, když jsou v blízkosti Poháru," vyprávěl s úsměvem Perry.

Perry potvrzuje, že je fandou Kings.Foto Profimedia

"Musel jsem ho okamžitě zvednout nad hlavu a pak jsem z něj vypil Red Bull. Asi jsem jediný, kdo někdy něco takového udělal. Poslední měsíce jsou pro mě jako fanouška Kings vážně neuvěřitelné," rozplýval se Perry.

A přátelství s vyhlášeným komikem si užívá i slovinská hokejová hvězda. Perry totiž zůstává i v životě podobným vtipálkem, jako ve svých televizních rolích, jak potvrdil na konec rozhovoru.

"Chtěl bych ještě říci, že jsem Anžeho porazil v ping-pongu 21:11. Sice to bylo na hřišti na tenis ale co, on je přece profesionální sportovec, který právě vyhrál Stanley Cup."

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud