2. července 2012 • 11:20

Žádný strach! O Jágra se kluby NHL pořád perou, má 21 nabídek

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může mu být 40 let, může být pomalejší než v časech, kdy řádil za Pittsburgh a užíval si největší slávu. Jaromír Jágr je zjevně pořád žádoucí. Ukázalo se to hned první den po otevření trhu s volnými hráči, kdy útočníka Philadelphie zahltila záplava nabídek. Žádný strach. Kluby NHL se o českého veterána pořád perou.



„Dostal jich jednadvacet. Nedělám si srandu. Ovšem nikam nespěcháme, máme spoustu času. Ten zájem je značný,“ citoval v neděli web csnphilly.com hráčova agenta a bývalého obránce Petra Svobodu.

Podle něj zůstává ve hře i Philadelphia. Nutno však připomenout, že Flyers se ucházejí také o další superhvězdy, které jsou k mání, včetně Zacha Pariseho, Ricka Nashe, Bobbyho Ryana nebo obránce Ryana Sutera. V případě dohody s některým z nich jsou připraveni utratit obrovské množství peněz.

To by následně ohrozit Jágrovy šance na obnovení kontraktu ve Philadelphii, kam přišel před rokem po třech sezonách v ruské KHL.

Po návratu si v základní části NHL připsal velmi dobrých 54 bodů. Prožil úžasnou sezonu, ačkoli ve druhé polovině ji poznamenala zranění třísel, která ho trápila i v play off. Teď jde však hlavně o byznys. A Jágrovy další osudy závisí i na tom, jak se vyvine situace na trhu volných hráčů.

„Šance na setrvání Jágra ve Philadelphii jsou nižší než 50 na 50,“ napsal v článku pro csnphilly.com novinář Tim Panaccio. V zástupu nápadníků se vedle Philadelphie objevily údajně týmy jako Montreal, Edmonton, Phoenix nebo dokonce Pittsburgh, s nímž se Jágr před rokem po svém návratu na smlouvě nedohodl.

Jágr vyhrál Zlatou hokejku devětkrát, na 10. triumf si ale bude muset ještě počkat
Jágr vyhrál Zlatou hokejku devětkrát, na 10. triumf si ale bude muset ještě počkat

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud