7. ledna 2013 • 16:45

Konec protestu. Fanynka NHL si po 113 dnech oholila nohy

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Z konce výluky v NHL se neradují jen hokejové hvězdy. Maggie Wagnerová, fanynka Pittsburghu, si konečně mohla oholit nohy. Mladá Američanka odmítala použít žiletku do té doby, než se pánové v NHL domluví na zahájení zkrácené sezony. V neděli, po dlouhých 113 dnech, se dočkala. Snímky hladce oholených končetin už umístila na Twitter.



Šlo o hodně bizarní protest. 15. září, kdy v NHL začala výluka, se sedmnáctiletá studentka a hokejová fanynka Maggie Wagnerová rozhodla přestat s holením nohou.


"Musela jsem něco udělat, abych lidi kolem sebe upozornila, jak mě výluka štve. Paul Bissonnette (hráč Phoenixu) tweetoval o tom, že si během výluky nechává narůst bradku, což já samozřejmě udělat nemohla. Proto jsem se rozhodla neholit si nohy," vysvětlila v rozhovoru pro server yahoo.com.

Nohy Maggie před oholením...

Nohy Maggie Wagnerové, která si je kvůli výluce v NHL odmítala oholitFoto Twitter

Nohy Maggie po oholení...

Hladce oholené nohy Maggie Wagnerové, hokejové fanynky Pittsburghu Penguins Hladce oholené nohy Maggie Wagnerové, hokejové fanynky Pittsburghu PenguinsFoto Twitter

Snímky jejího takřka čtyřměsíčního "porostu" začaly kolovat po internetu a staly se jedním ze symbolů výluky. Maggie dokonce plánovala, že v případě zrušení celé sezony pošle chlupy z nohou zástupce hráčské asociace Donaldu Fehrovi šéfovi NHL a Gary Bettmanovi.

K radikálnímu kroku se nakonec sedmnáctiletá studentka z Ohia odhodlávat nemusí. Poté, co zástupci hráčů a majitelů našli společnou řeč, mohla konečně žiletku použít.

"Mé nohy jsou tak hladké," pochvalovala si Maggie na svém twitterovém účtu, kam ihned umístila fotku oholených nohou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud