19. ledna 2013 • 00:40

Jágr odhalil trenérovy pokyny: Dávat góly... A občas se poprat!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci netrpělivě odpočítávají poslední hodiny do startu zámořské NHL. Už o víkendu se po dlouhé výluce vrátí nejlepší soutěž světa a ty největší hokejové hvězdy. Mezi nimi nebude chybět ani Jaromír Jágr, který svým příznivcům na facebooku popsal poslední chvíle před začátkem zkrácené sezony v dresu Dallasu Stars.



Česká hvězda v Texasu už brzy začne bavit fanoušky (nejen) Dallasu Stars. Jak probíhají poslední okamžiky před startem další kapitoly jeho neuvěřitelné kariéry, Jaromír Jágr okomentoval pro české fanoušky na svém facebookovém profilu.

"Jsou tu poslední dny před začátkem, tak se tréninky zkracují," prozradil Jágr tréninkové plány týmu. Po páteční práci na ledě i v posilovně si každého hráče pozval na individuální pohovor trenér Glen Gulutzan a česká superstar nebyla výjimkou.

Jaké pokyny dal kanadský hlavní kouč Jaromíru Jágrovi? "Mně řekl, že chce, abych dal v každém zápase gól, napadal, bránil a někdy se i popral!" popsal pobaveně pokyny jen o rok staršího kouče český veterán.

"Takže v pohodě, to zvládnu levou zadní," dodal Jágr. V tom případě zbývá dodat jen jediné – takové podívané se nemůžeme dočkat!

Co napsal Jágr na facebooku?

Jsou tu poslední dny před začátkem, tak se tréninky zkracují. Včera jsme trénovali poprvé v hale, ve které budeme hrát zápasy.

Trénink trval přibližně hodinu a pak se šlo po skupinách ještě na hodinu podepisovat fanouškům. Dnes to bylo obdobné. 9.30 sraz, pak hned mítínk, rozcvička, led, posilovna a ještě natáčení posledních reklamních spotů.

Ve 14.00 konec a poté měl náš hlavní trenér (Glen Gulutzan) s každým hráčem individuální pohovor. Každému sdělil, co od něj v sezoně očekává. Mně řekl, že chce, abych dal v každém zápase gól, napadal, bránil a někdy se i popral! :) Takže v pohodě, to zvládnu levou zadní... :)

Já si ještě večer půjdu zatrénovat, abych byl na zítra ready. Držte nám palce!

A ty, Jardo, ty se musíš poprat! Jaromír Jágr dostal od kouče Glena Gulutzana vtipné pokyny
A ty, Jardo, ty se musíš poprat! Jaromír Jágr dostal od kouče Glena Gulutzana vtipné pokyny

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud