13. února 2013 • 12:00

Objev v Dallasu! Jágra tajně vyfotili na nočním tréninku

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobota večer, to vypadá na nějaký dobrý film, pivečko nebo dvě a hlavně relax. Ale ne pro Jaromíra Jágra. Na sociální síti Twitter se objevila fotografie, kde český útočník krátce před půlnocí piluje v tréninkové hale Dallasu střelbu. A pod svá ochranná křídla si vzal českého spoluhráče Tomáš Vincoura.



Změnil dres, ale návyky má stejné. Jaromír Jágr uchvátil v loňské sezoně celou Philadelphii svými nočními tréninky, teď už praktikuje to samé v Dallasu.

Redaktor nhl.com tajně zachytil půl hodiny před půlnocí Jaromíra Jágra a Tomáše Vincoura na ledové ploše a chválil českou dvojici za jejich tvrdou práci. Oba hokejisté využili herní mezery, tým Stars měl totiž tři dny volno.

Tomáš Vincour je jediným českým kolegou v dresu Stars a má tak jedinečnou šanci sledovat hokejovou legendu v akci a něco se na začátku své kariéry v NHL přiučit. Radost z toho mají i fanoušci Dallasu.

"Já být Vincourem (nebo vlastně i kýmkoliv jiným v dresu Stars) udělal bych všechno proto, abych mohl být s Jágrem na ledě co nejvíc to jde," napsal uživatel s přezdívkou Modo na fóru hfboards.com.

Vypadá to, že Jágr s Bennem si konečně na ledě začínají rozumět.
Vypadá to, že Jágr s Bennem si konečně na ledě začínají rozumět.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud