13. března 2013 • 16:00

Teď dvakrát prohrajeme a nejdeme do playoff, řekl upřímně Bryzgalov

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plzeň - Mladá Boleslav: Viktoria přidává třetí zásah, na přední tyči uklidil míč do sítě Chorý
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkrácená sezona zámořské NHL je pro většinu hokejistů novým zážitkem. Špatný start do ročníku, který by normálně šel v průběhu sezony napravit, může v současné době znamenat hokejovou smrt. Úvod nevyšel například favorizovaným Flyers a povídavý gólman Bryzgalov má jasno: "Pokud prohrajeme příští dva zápasy, jsme hotoví, s play off se můžeme rozloučit," řekl ruský gólman.



A co tým z Pennsylvánie určitě netěší je, že soupeřem v obou následujících duelech je tým New Jersey Devils, který Flyers v loňském play off smetl v poměru 4:1. V současné době má poslední finalista NHL na jedenácté Flyers náskok čtyř bodů a ještě má zápas k dobru. Dvě výhry Ďáblů by mohly soupeři zlomit vaz.

"Pokud vyhrajeme oba dva zápasy tak budeme mít stejně bodů a můžeme se s nim prát o play off," vykládal po tréninku v New Jersey pro philly.com brankář Bryzgalov, jehož výkony se oproti loňskému ročníku podstatně zvedly.

"Jestli ale prohrajeme, budeme ztrácet 8 bodů a do konce ročníku už nebude moc zápasů. Pak už se bude do play off postupovat složitě," řekl dvaatřicetiletý Bryzgalov, který zatím pro Flyers vychytal dvanáct výher a jedenáctkrát prohrál.

Výhodou pro tým Jakuba Voráčka bude i to, že v bráně se neobjeví veterán Martin Brodeur, jehož trápí záda. Nahradí ho devětatřicetilerý Johan Hedberg. Obě mužstva se ale zatím v březnu nepotkala s ideální formou, Flyers vyhráli dva zápasy z pěti, Devils zvítězili taky dvakrát, ale odehráli přitom ještě o zápas víc.

Na konci týdne bude jasněji, brzký konec sezony si ale ve Philadelphii zatím nikdo nepřipouští.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud