25. března 2013 • 08:14

Co mi říkal Jágr? "Secret", tlumočil Hudler pro Červenku

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY | VIDEO | Má za sebou první dvougólový večer v NHL. Díky jeho trefám porazili hokejisté Calgary svého soka ze St. Louis 3:2 a Roman Červenka byl po utkání po právu v záři reflektorů. Studium anglického jazyka stále není na takové úrovni, aby si bývalý extraligový vládce dovolil dávat rozhovory, a tak forvardovi musel překládat spoluhráč Jiří Hudler. A řeč brzy přišla i na Jaromíra Jágra.



V první řadě se ale žurnalisté věnovali předvedenému výkonu sedmadvacetiletého útočníka, který v gól proměnil obě dvě své střely v utkání.

"Jsem rád, že jsem se dostal zase do hry po delší době a jsem samozřejmě rád i za ty góly, které dneska pomohly k vítězství," vykládal po zápase ve svém rodném jazyce Červenka. Do angličtiny vše převedl tlumočník Hudler.

VIDEO: První ranou Červenka otevřel skóre

"Pamatujete si všechno, co říkal?" ptali se novináři se smíchem vedle stojícího Hudlera, který překlad zvládl bez problémů. A protože hráč, který si letos zkusil českou extraligu za Třinec také v zápase bodoval, mířily další otázky i na něj. A Hudler jasně označil hlavního hrdinu zápasu, byl jím brankář Miika Kiprusoff.

"Dneska na něj šlo skoro čtyřicet střel a on byl neuvěřitelný, všechno to pochytal. Tahle výhra náleží jemu," chválil první hvězdu zápasu Jíří Hudler.

VIDEO: Na druhý gól nahrával Hudler

Calgary je ale i přes tři body z duelu proti Blues na předposledním místě Západní konferenece a na osmé postupové místo (které hájí Dallas) v tuhle chvíli ztrácí pět bodů. "Musíme v těchto výkonech pokračovat a dál vyhrávat," nastínil jasný plán Hudler.

Pak ale kamery zamířily znovu na Červenku a když přišla řeč na Jaromíra Jágra, začal se Hudler usmívat, až to zarazilo i zámořskou reportérku. "Odehráli jste slušný zápas v Dallasu, mluvili jsme s Jaromírem Jágrem a je vaším velkým fanouškem. Co vám říkal, když jste se bavili v Dallasu na střídačce?"

A odpověď Červenky? "Tak bavili jsme se o hokeji, neřešili jsme nic speciálního. Řekni, že je to secret," culil se Červenka, který byl zvolen druhou hvězdou zápasu a rozesmál novináře.

VIDEO | Podívejte se na pozápasový rozhovor Červenky a Hudlera

 

Calgary - St. Louis 3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Branky: 12. Červenka (Wideman, Brodie), 30. Červenka (Hudler, Bäcklund), 53. Iginla (Tanguay) - 37. Oshie, 45. Sobotka (McDonald, Oshie). Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. Střely na branku: 17:38. Diváci: 19.289.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud