Zdeněk Janda
29. března 2013 • 10:04

Jágr jede naplno! Podívejte se na nabitý den hvězdy Dallasu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | Nenudí se. Jaromír Jágr má v Dallasu nabitý program. Dvakrát denně chodí trénovat na led, do toho musí absolvovat spoustu reklamních a marketingových aktivit na podporu klubu. Pak rozhovory, rozdávání podpisů. Takže kromě toho stíhá už jenom jediné: spánek... Na videu se podívejte na to, jak vypadal jeho nabitý program v posledních dvou dnech.



Všechno začalo už v noci na čtvrtek, kdy na ledě odbruslil tradiční noční „misi“ spolu s útočníkem Tomášem Vincourem. Druhý den ho čekal klasický dopolední trénink a po něm další aktivity. Třeba rozhovor a fotografování pro magazín prestižního francouzského deníku L'Équipe, nebo focení pro D Magazine, společenský časopis z Dallasu, jenž má široký záběr. A není určený výhradně pro sportovní fanoušky.

I když se nehraje, Jágr má v Dallasu pořád plno práce.
Video se připravuje ...

„Potřebujeme dostat do haly nové lidi, proto je jasné, že k propagaci využijeme hlavně Jaromíra,“ tvrdí Jason Rademan, šéf komunikace klubu. Právě on se stará o všechny tyto aktivity. Má na starosti i zajišťování rozhovorů nebo setkání s fanoušky.

„Je fakt, že je toho někdy dost,“ připouští Jágr, jenž kromě toho už stíhá akorát spát... Aby nabral odpoledne sílu před nočními tréninky. Český útočník tedy stále bydlí v hotelu kousek od tréninkového centra ve Frisku, předměstí Dallasu. Žádné jiné bydlení si nesháněl, není důvod.

„Na to přespání mi bohatě stačí hotel, nic jiného nepotřebuju,“ vysvětluje.

Reportáž o dalších Jágrových aktivitách čtěte v zítřejším vydání deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud