2. dubna 2013 • 22:50

Růžička o Bostonu: Jágr si polepší, může myslet na Stanley Cup

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odchod hokejového útočníka Jaromíra Jágra z Dallasu do Bostonu považuje bývalý kouč národního týmu a současný trenér Slavie Vladimír Růžička za velmi dobrý krok. Růžička sám během hráčské kariéry v týmu Bruins působil a myslí si, že může Jágr s „Medvědy“ zaútočit na vítězství v soutěži. „Boston určitě může pomýšlet na Stanley Cup, hokejově si Jágr polepšil,“ myslí si.



Kouč pražské Slavie neskrývá, že na Jágra v novém působišti čekají lepší spoluhráči než v Dallasu. Herní styl nového týmu mu sedne.

„V Dallasu budou rádi, když se vůbec dostanou do bojů o Stanley Cup, Boston ho může vyhrát,“ prohlásil. „Jarda bude mít kolem sebe lepší tým, Boston má hodně dobré mužstvo,“ pochválil Jágrův nový tým Růžička.

Boston je momentálně na čtvrtém místě Východní konference, naopak Dallas se krčí na Západě až na dvanácté příčce. Slova Růžičky tak podporují jasná fakta.

„Ale dobrých týmů, které budou chtít Stanley Cup, je samozřejmě víc. Je tam třeba Chicago, New Jersey i další,“ nestaví Bruins do role jasných favoritů soutěže bývalý reprezentační kouč. „Šance, že vyhrají, tu ale určitě je. Jágr si každopádně hokejově polepší,“ dodal.

Ani tři body Jaromíra Jágra na výhru Dallasu nestačily, český útočník byl nyní vytrejdován do Bostonu
Ani tři body Jaromíra Jágra na výhru Dallasu nestačily, český útočník byl nyní vytrejdován do Bostonu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud