6. dubna 2013 • 03:50

PŘESTŘELKA Sportu: Je Jágrův návrat do NHL úspěch, nebo zklamání?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Když se Jaromír Jágr vrátil před téměř dvěma roky z Ruska do NHL, čeští fanoušci očekávali od své legendy velké věci. Slavná "68" sice bývá ve svých týmech hvězdou, ale podle mnohých fanoušků to přeci jen není úplně ono. Co na to říkají hokejoví experti deníku Sport? Podívejte se na VIDEOPŘESTŘELKU Zdeňka Jandy s Miroslavem Horákem a hlasujte v naší anketě.



"Herně to určitě zklamání není, ve svých 41 letech dokáže Jágr hodně," říká Miroslav Horák. "Ale když vystřídal tři kluby, přijde mi to jako svérázný způsob a něco se mi tam nezdá," tvrdí.

To Zdeněk Janda Jágra brání. "Gretzky taky nekončil tak, že by úplně zářil..." upozorňuje na legendu legend. A nesouhlasí ani s tím, že by v Dallasu, i když navenek vše vypadalo ideálně, k němu měli nedostatek úcty.

"Respekt tam byl v tom, že ho nechali vybrat, kam by chtěl jít. Určitě ho tam neposlali proti jeho vůli. Dopřáli mu, aby si mohl na konci kariéry ještě zahrát v super týmu," oceňuje přístup Stars.

Je kariéra Jaromíra Jágr po návratu do NHL z Ruska spíše zklamáním? Debatují hokejoví experti deníku Sport Zdeněk Janda a Miroslav Horák
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud