25. dubna 2013 • 08:55

Oceloví bratři v triku. V Carolině se poprvé v útoku představí tři Staalové

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rodina Staalů, to je pořádná hokejová familie. Původně sice pochází z hokejově netradičího Holandska (staal v holandštině znamená ocel), přesto už dva bratři získali Stanley Cup, třetí válí v tradičních barvách New York Rangers a ten čtvrtý si ve čtvrtek odbyde premiéru v NHL. A to jak jinak než na křídle s bratry Ericem a Jordanem.



A protože je škoda trhat rodinu, premiérový zápas čeká dvvadvacetiletého Jareda právě v zápase Caroliny proti New York Rangers, kde hraje i čtvrtý do party, obránce Marc. Na ledě se ale bohužel všichni čtyři nepotkají, protože bek hostí se zotavuje se zranění oka a v zápase se neobjevil od pátého března.

"Ale to je jasné, že se samozřejmě všichni těšíme, čím více Staalů, tím lépe," usmíval se kapitán Hurricanes a nesjtarší z bratrů, osmadvacetiletý Eric pro nhl.com.

Sezona je pro Carolinu uzavřená, dvě utkání před koncem už je jisté, že tým z města Raleigh nepostoupí do play off, a tak je prostor pro zkoušení mladších hráčů. Jared se stane šestým nováčkem, který letos poprvé oblékne dres Caroliny.

"Možná se jen oblékne do dresu a půjde s námi na rozbruslení," popichoval nejmladšího z bratrů Eric. Ale trenér domácího týmu Kirk Muller se svého nového týmového člena zastal. "Pravděpodobně půjde na křídlo k Jordanovi, myslím, že si to hoši pěkně užijí," řekl kouč na adresu Jareda, autora sedmi bodů z dvaapadesáti utkání AHL v letošní sezoně.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud