20. července 2013 • 23:05

V Devils čekají na Jágrův podpis. Ve hře však zůstávají i Flyers

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr a New Jersey Devils. Server iSport.cz jako první v minulých dnech referoval, že právě tohle je nejžhavější varianta. Což stále platí, ale pozor. Smlouva ještě není uzavřená a podle informací iSport.cz projevuje intenzivní zájem i Philadelphia... Přesto i tak všechno směřuje k tomu, že se z české legendy nejspíše stane Ďábel.



Server iSport.cz už několikrát referoval, že klub z New Jersey je tou nejpravděpodobnější variantou. Což platí, do podpisu kontraktu zbývají možná okamžiky. Ale stále to není definitivní.

Ve hře je totiž stále i Philadelphia, která o služby českého 41letého veterána rovněž stojí. Návratu do Flyers, tedy do týmu, v němž si elitní útočník liboval, ale brání to, že klub už nemá žádné volné finanční prostředky pod platovým stropem. Takže „Philly“ je nejspíš bez šance. Musela by se totiž někoho zbavit.

Ale není úplně vyloučené, že se všechno ještě na poslední chvíli stočí právě tímto směrem...

Zdálo se to být nepravděpodobné, ale při vyjednávání nového kontraktu v NHL nikdy nevíte. Všechno se může otočit během jedné minuty.

Všechny indicie každopádně ale směřují k New Jersey. Jágr se byl ve čtvrtek osobně podívat v Prudential Center, hale Devils. Se šéfy kluby si domluvil všechny podrobnosti a odletěl zpátky na jiné místo v Americe, kde tráví dovolenou.

A čekalo se už je na podpis. Jágr si rovněž vyjednal výjimku na to, že by mohl nosit své typické číslo 68. V klubu Devils totiž platí nepsané pravidlo, že nikdo nesmí nosit vyšší číslo než třicet.

Ale tohle by byl jen kosmetický problém. Legenda Jágrova formátu jistě dostane svolení nosit svou cifru.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud