2. října 2013 • 07:21

Rudá kaňka na startu NHL. Rváč Montrealu skončil v bezvědomí na ledě

Autor: ČTK, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Úvodní zápas nové sezony nedopadl dobře pro Montreal. Canadiens prohráli v kanadském derby s Torontem 3:4, navíc se jim nepříjemně zranil útočník George Parros, který se v závěru pěstní potyčky s Coltonem Orrem nešťastně uhodil obličejem o led, upadl do bezvědomí a z ledu byl odvezen na nosítkách.



Divoké a zábavné kanadské derby, ve kterém bylo k vidění i pět bitek, nepříjemně ovlivnila právě potyčka ze 43. minuty zápasu. Velezkušená dvojice Colton Orr z Toronta a George Parros z Montrealu se do sebe pustila po souboji před brankou Canadiens a ve chvíli, kdy hostující Orr uklouzl a padl k zemi, Parros přepadl přes něj a udeřil se hlavou o led.

"Mám trošku déja vu. Protože ještě když jsem trénoval Anaheim, Coltonovi se právě při potyčce s Georgem stalo něco podobného, spadl tváří na led a byl ze hry na několik měsíců," vybavil si kouč Toronta Randy Carlyle. "Je to smůla, ale snad bude brzy v pořádku."

Tomáš Plekanec sleduje zraněného spoluhráče Parrose. Tomáš Plekanec sleduje zraněného spoluhráče Parrose.Foto Reuters

Spoluhráč českého reprezentačního kapitána Tomáše Plekance byl odvezen do nemocnice na vyšetření. Ještě v hale ale nabyl vědomí a reagoval na podněty lékařů.

Orr i Parros patří k bitkařské špičce, první jmenovaný má za sebou v NHL 124 rvaček, hráč domácího týmu dokonce 160. Oba k sobě zároveň chovají velký respekt.

"Nikdy nechcete vidět hráče zraněného, byla to ošklivá situace. Doufám, že bude George v pořádku," řekl po utkání pro nhl.com Colton Orr.

Několik hodin po zápase už populární hokejista ukázal na svém twitterovém účtu, že je v pořádku a nezapomněl poděkovat fanouškům.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud