9. října 2013 • 22:45

Hertl dostal české sportovce. Gratulují mu Berdych i sparťané!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Reakce na čtyřgólový večer Tomáše Hertla zaplavily celý Twitter. Hokejový útočník Sharks nadchl nejednoho českého sportovce. Slova uznání mu na sociální síti vyjádřili například tenista Tomáš Berdych, fotbalový útočník Václav Kadlec nebo brankář národního týmu Tomáš Vaclík.



Nastřílet čtyři góly v jednom zápase NHL? Málokomu se to podaří za celou hokejovou kariéru. Tomáš Hertl takový počin zvládl v pouhých devatenácti letech při svém teprve třetím zápase v NHL.

"Je to sen," snažil se co nejlépe vystihnout své pocity bezprostředně po utkání s Rangers. To, jakým stylem ovládl nováček NHL utkání, nadchlo fanoušky, ostatní hokejisty, trenéry i další sportovce.

"Budu jako každej, ale HERTL?" nechápal výkon českého útočníka fotbalový reprezentant Václav Kadlec. "Gratuluji San José a Tomáši Hertlovi, nové české superstar," přidal se Tomáš Berdych, pátý tenista světa.

V případě výjimečného kousku české hokejové naděje šla stranou i "věčná" rivalita mezi Spartou a Slavií. "Tak Tomáš Hertl si z toho dělá malou show. Ten 4tý gól??" ocenil umění devatenáctiletého odchovance Slavie Tomáš Vaclík, brankář fotbalové Sparty.


Výkonu českého hokejisty si všiml i známý herec Aleš Háma.

Těch, co ocenili umění největší české hokejové naděje, je spousty. Všechy zkrátka dostalo to, jakým stylem si NHL podmanil usměvavý hráč, který ještě před dvěma lety neměl pevné místo v extraligové Slavii.

Čtvrtý Hertlův gól proti New York Rangers byl prostě úžasný!
Čtvrtý Hertlův gól proti New York Rangers byl prostě úžasný!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud