11. ledna 2014 • 22:25

Voráčkovy góly nestačily, Gudas se vrátil do sestavy Tampy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Voráček vstřelil v NHL dva góly Tampě Bay, ale prohru Philadelphie 3:6 neodvrátil. Do sestavy vítězů se vrátil po zranění další člen českého olympijského týmu pro Soči Radko Gudas, jenž minulý zápas ve čtvrtek nedohrál kvůli bolavému stehnu.



Tampa dnes ukončila Philadelphii sérii deseti domácích vítězných zápasů, která trvala od 5. listopadu. Na hostujícího Anderse Lindbäcka přitom vyslali Voráček a spol. 38 střel, ale za záda švédského gólmana prošly do sítě jen tři.

Zato brankář Flyers Steve Mason odehrál nejhorší zápas po příchodu do Filadelfie loni v dubnu a po pěti inkasovaných gólech pustil na led Raye Emeryho.

Voráček, jenž si vylepšil střelecký účet v této sezoně na 12 branek, byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu. Ten ozdobila divoká druhá třetina se sedmi góly.

Gudas si připsal asistenci, naopak poprvé po osmi zápasech zůstal tentokrát bez bodu jeho spoluhráč, útočník Ondřej Palát.

VIDEO: Dva góly Voráčka na body nestačily

Philadelphia - Tampa Bay 3:6 (0:1, 3:4, 0:1)

Branky: 27. a 35. Voráček, 32. Simmonds - 28. a 59. Malone, 5. Killorn, 26. Purcell, 36. Filppula, 40. St. Louis (Gudas). Střely na branku: 38:25. Diváci: 19.987.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud