15. ledna 2014 • 10:26

Rekord NHL? Za 1 sekundu na ledě dostal 27 trestných minut!

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna vteřina je časové rozpětí, během kterého se toho skutečně moc stihnout nedá. Nebo ano? Čipera Tom Sestito z týmu Vancouver Canucks během svého prvního střídání proti Los Angeles vyprovokoval rvačku s Jordanem Nolanem a okamžitě byl poslán do šaten. Statistiky pak ukázaly kuriózní čísla, Sestito strávil na ledě 1 vteřinu a inkasoval 27 trestných minut.



Na obrazovce během televizního přenosu dvou rivalů ze Západní konference ještě ani nestihly pořádně naskočit sestavy a na ledě už to vřelo. Domácí silák Jordan Nolan srazil kapitána soupeře Henrika Sedina, a to se vůbec nelíbilo právě Sestitovi. Rozhodl se tedy, že hned jak rozhodčí vhodí puk, na svého protivníka skočí.

A jak si předsevzal, tak také udělal. Jenže Nolan se prát nechtěl a jen se kryl před údery šestadvacetiletého Američana, který za celou událost získal 27 trestných minut a se 130 minutami je nejtrestanějším hráčem ligy. Kings navíc nabídl sedminutovou přesilovou hru, kterou ale předposlední vítěz Stanley Cupu nevyužil.

V zápase bylo ale i dál rušno. Do konce utkání padly ještě čtyři osobní tresty, další dvě dvojičky se porvaly a nakonec rozhodčí rozdali 109 trestných minut.

A co se týče gólů výhru urvali díky brance Dustina Browna domácí Kings.

MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 1. • 04:40
Los Angeles Kings
Los Angeles Kings
1:0
ONLINE
14. ledna
04:40
Vancouver Canucks
Vancouver Canucks
Góly

Domácí: 40:23. Brown

Hosté:

Sestavy

Domácí: Quick (Scrivens) – W. Mitchell, Doughty, Vojnov, Regehr, Greene, Martinez – King, Kopitar, Carter – Brown, Stoll, Williams – Pearson, M. Richards, Toffoli – Clifford, Fraser, Lewis

Hosté: Lack (Eriksson) – Tanev, Hamhuis, Edler, Garrison, Bieksa, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Dalpe – Higgins, Kesler, Kassian – Sestito, Santorelli, Hansen – Archibald, B. Richardson, Weise

Rozhodčí

Devorski, St. Laurent – McElman, Murray

Stadion

Staples Center, Los Angeles

Návštěva

18 118 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud