23. ledna 2014 • 10:10

Dobrá zpráva: Voráček hrál a Soči ohrožené není. Prst ale bolel

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatnul zuby a hrál. Hokejový útočník Jakub Voráček v nočním domácím utkání proti Carolině nastoupil i přesto, že ho stále bolel prst na levé ruce. „Nebudu lhát. Měl jsem trošku problém pořádně držet hokejku,“ řekl člen českého týmu pro Soči. I když teprve podruhé v sezoně při porážce 2:3 nevystřelil na branku, dobrá zpráva je, že kvůli zranění nevynechá další zápasy a před olympiádou nevypadne z tempa.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Pondělní utkání na ledě Islanders nedohrál, při odchodu z kabiny si dával záležet, aby pravou ruku pořádně ukryl v kabátě. Aby nikdo neviděl, že ji má obvázanou. Od jednoho z protihráčů dostal „sekeru“ a nebylo jasné, jestli bude moct hned v dalším zápase nastoupit.

Povedlo se. Ale sám Voráček připouští, že ho bolest malinko limitovala. „Ale neberu to jako výmluvu, normálně jsem se rozhodl hrát. Soustředil jsem se na to, abych dobře dělal maličkosti na ledě,“ říkal mistr světa z Německa z roku 2010 zámořským novinářům.

Podívejte se na Voráčkovu asistenci u Hartnellova gólu



I když v akci strávil 21:06 minuty, nejvíce ze všech útočníků, kvůli bolavému prstu ani jednou nevypálil. Přesto chce opět nastoupit hned dnes v Columbusu. „Někdy se stane, že člověk musí hrát i s nějakým zraněním. A musí najít způsob, jak hrát zodpovědně a dobře,“ dodal Voráček. „Je to něco, s čím se dá hrát. Což je dobré znamení.“

Jeho účast na únorovém turnaji v Soči by tak neměla být ohrožena.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud