25. března 2014 • 18:49

Lecavalier rozesmál NHL. Místo snadného gólu trefil třikrát tyčku

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stát se to na pouti či mysliveckém bálu, byl by Vincent Lecavalier za hvězdu. Trefit jedním pokusem tři terče nedokáže každý. Bohužel, kanonýra Philadelphie trojnásobný kontakt brankové konstrukce netěšil. V konečném součtování zápasu chyběl jeho týmu k bodům právě jeden gól.



MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 3. • 00:10
Philadelphia Flyers
Philadelphia Flyers
2:3
ONLINE
25. března
00:10
Los Angeles Kings
Los Angeles Kings
Góly

Domácí: 40:29. Read, 48:18. Voráček

Hosté: 21:49. Carter, 37:29. Williams, 50:36. King

Sestavy

Domácí: Emery (Mason) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, Lecavalier – McGinn, Couturier, Read – Raffl, Hall, Rinaldo

Hosté: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Regehr, Vojnov, Martínez, Mitchell – Williams, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Brown, Stoll, King – Nolan, Richards, Clifford

Rozhodčí

Kowal, L'Ecuyer – Cameron, Wheler

Stadion

Wells Fargo Center, Philadelphia

Návštěva

19 876 diváků

Letci v domácím zápase proti Los Angeles padli a ztratili body v honbě o play off. Bít na poplach sice nemusí, z šestého místa ve Východní konferenci sledují boj o osmičku s náskokem čtyř bodů. Mohlo být ale ještě lépe.

I s přispěním jedné branky Jakuba Voráčka Flyers smazali ve třetí třetině dvoubrankový náskok Kings, ale nakonec prohráli 2:3. Vítězný gól trefil deset minut před koncem závěrečné periody Dwight King.

"Prvních čtyřicet minut jsme nehráli dobře. Posledních dvacet už byla naše hra v pořádku, ale proti týmům jako je Los Angeles nemůže stačit jedna třetina. To je málo," uvedl Voráček po utkání, které ukončilo šňůru pěti výher Flyers.

Za moment zápasu vybral server nhl.com situaci z první třetiny, kdy si ranec smůly vybral hvězdný útočník Lecavalier. Chřadnoucí kanonýr (v 58 utkáních skóroval jen patnáctkrát) podtrhl letošní bídnou bilanci ve 23. minutě, kdy místo jednoduché branky trefil jen tyč. A hned trojnásobnou.

Podívejte se Lecavalierovu trojnásobnou tyčku


Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud