19. června 2014 • 11:30

To je klikař! V prvním kole vsadil na Kings, vyhrál přes čtvrt milionu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Věřil a vyplatilo se. Příznivec čerstvých šampionů NHL z Los Angeles vsadil na výhru svých oblíbených Kings ve Stanley Cupu 500 dolarů. A to ve chvíli, kdy pozdější vítězové prohrávali v prvním kole se San Jose Sharks 2:3 na zápasy. Kurz? 28:1. Výhra tedy byla sladká, v přepočtu přibližně 290 tisíc korun.



Před startem letošních vyřazovacích bojů byli hokejisté Los Angeles pasování na jednoho z favoritů. A tomu odpovídal i kurz 10:1. Jenže tři rychlé prohry s Sharks znamenaly takřka jistý konec, vždyť otočit sérii ze stavu 0:3 se povedlo v historii jen třikrát.

Ryan Totka to věděl. První výhru Kings v sérii ještě přešel, ale když jeho oblíbené mužstvo přidalo druhou, začal věřit a šel si vsadit. "Měl jsem tušení, že Jonathan Quick začne zářit a rozjede se také Maríán Gáborík," vyprávěl šťastlivec pro Yahoo.

A tušení bylo správné. Quick patřil mezi klíčové muže celého play off a Gáborík se stal nejlepším střelcem. Oba výrazně přispěli k druhému Stanley Cupu pro Los Angeles za poslední tři roky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud