26. července 2014 • 17:15

Tragédie u Pavelcova parťáka. Tři vraždy, mrtvý je i pětiletý kluk

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovská tragédie postihla rodinu kanadského hokejisty Keatona Ellerbyho. Pětadvacetiletý spoluhráč Ondřeje Pavelce a Michaela Frolíka z Winnipegu nyní trpí při nejhorších chvílích života. Podle calgarské policie je nanejvýš pravděpodobné, že Ellerbyho strýc, teta a jejich teprve pětiletý vnuk přišli násilným způsobem o život.



Vyšetřovatelé z Calgary dosud nenašli těla pohřešovaných, ale jak vyplývá z dosud vypátraných skutečností, existuje pramalá naděje, že jejich zmizení z konce června dobře dopadne. Policie zajistila hlavního podezřelého, proti Douglasu Garlandovi již bylo vzneseno obvinění ze tří vražd, z toho u dvou se jedná o zabití prvního stupně.

„Opravdu jen těžko se mi hledají slova, kterými bych tuto záležitost okomentoval. Dívám se na to v televizi a pořád nemohu uvěřit, že to stalo mým nejbližším. A pořád to vlastně běží dál. Rodina ze strany mého otce je touto událostí nesmírně otřesena,“ pronesl zdrcený Ellerby, uznávaný obránce, jenž v NHL nastřádal 211 startů v dresech Floridy, Los Angeles a Jets.

Alvin Lyknes, jeho žena Kathryn a jejich vnouče Nathan O´Brien jsou pohřešováni od 30. června, kdy byli naposledy viděni na vlastní venkovské usedlosti v Airdrie v provincii Alberta. Podle svědků tam v tento den byl viděn zelený pickup Ford, jenž vlastní zadržený Garland.

Podle listu Calgary Herald měl asi padesátiletý Garland v minulosti bohaté opletačky s policií kvůli drogovým deliktům. Jako laborant pracující v Technologickém institutu měl k nebezpečným látkám blízko, kdysi byl obviněn z nelegální výroby syntetických drog, posléze i krádeže identity.

Nyní se detektivové soustředí na vyhledání těl obětí. Kruté období tak pro pozůstalé zdaleka nekončí, trýzeň spíše vrcholí. „Nezbývá nám, než zůstat v rodině silní, modlit se a doufat, že už to celé brzy skončí a najdeme trochu klidu,“ doufá Keaton Ellerby.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud