11. září 2014 • 09:09

Giroux popichuje Voráčka. Ani se neučeše a jede na trénink, smál se

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zhruba měsíc před startem NHL povolá vedení soutěže každý rok do zbraně největší hvězdy ligy a ty čeká plno focení, rozhovorů, natáčení reklamních spotů a tak podobně. NHL Player Media Tour se letos za účasti 34 hokejových tváří konala v New Yorku a nechyběly také hvězdy Philadelphie Claude Giroux či Wayne Simmonds. A oba dva si s chutí rýpli do spoluhráče Jakuba Voráčka.



Giroux se Simmondsem se objevili v newyorském obchodu s fanouškovskými předměty NHL a tam si dali dostaveníčko se Stevem Mearsem, spolupracovníkem pořadu NHL Live. Ten se útočného dua z Flyers vyptával na všeljaké otázky, počínaje nejpodivnějším setkání s fanouškem až po práci, kterou by oba Kanaďané chtěli dělat, kdyby nehráli hokej.

Hokejoví příznivci se tak mohli dozvědět, že Simmonds chtěl být hasičem a Giroux by se zase s chutí pustil do práce elektrikáře. A protože v rámci akce Fashion week se tento týden po celém světě odehrává množství módních přehlídek a prezentují se nové kolekce, další otázka směřovala právě tímto směrem. A kdo v kabině Philadelphie by tedy nejvíce potřeboval módního poradce?

VIDEO: Giroux a Simmonds v obchodě se suvenýry NHL

"Jakub Voráček," shodli se se smíchem jednohlasně oba hokejisté. "On se prostě probudí po šlofíku, ani se neučeše a jede rovnou na trénink, je to vážně trapné," culil se Giroux, který po boku Voráčka strávil na ledě slušnou část loňské sezony.

A obratem se přidal i Simmonds, bývalý útočník Liberce. "Občas má na hlavě pořádné vrabčí hnízdo," smál se Voráčkův spolubydlící z cestování po venkovních kluzištích.

Český reprezentant brzy bude mít kolegům co vracet.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud