15. listopadu 2014 • 13:05

BUBUBU! Jágr bafnul na brankáře, ten fatálně namazal na gól

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za jediný gól, kterým New Jersey porazilo Washington, Jaromír Jágr 13. kanadský bod v sezoně nezískal, měl na něm ale lví podíl. Ve třetí třetině dostal pod tlak gólmana Bradena Holtbyho, který vzorově namazal Mikeu Cammallerimu. Devils vyhráli druhý zápas v řadě, Capitals porazili 1:0.



"V takovéto fázi utkání musíte volit jistější řešení. Já to neudělal a to nás stálo zápas," litoval svého zaváhání pro nhl.com Holtby, jenž se v zápase blýskl několika skvělými zákroky a byl vyhlášen druhou hvězdou duelu.

"Snažil jsem se to vrátit co nejrychleji na branku, naštěstí jsem ji trefil," glosoval ránu z ostrého úhlu Cammalleri, který se pak šel radovat s "asistentem" Jágrem .

VIDEO: Podívejte se na velkou minelu Bradena Holtbyho

"Soucítím s ním. Taky jsem už měl letos několik podobných zaváhání. Ale je potřeba i vyzdvihnout reakci Cammyho. To nebyla jednoduchá pozice, ze které skóroval," uvedl brankář Cory Schneider, který zneškodnil třicet střel a připsal si první nulu v sezoně.

V součtu s úterním výhrou 3:1 nad Minnesotou chytil ryšavý brankář v posledních dvou utkáních 53 z 54 střel a především díky němu se Devils dotáhli těsně za pozice pro play off, ve Východní konferenci jsou devátí.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud