27. listopadu 2014 • 09:57

Ještě nekončí. Legendární Brodeur míří na zkoušku do St. Louis

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by přece ještě sehnal práci? 42letému gólmanovi Martinovi Brodeurovi se rýsuje šance v St. Louis, klub ho pozval na zkoušku. Legendární brankář by se měl na tréninku poprvé objevit v pátek, důvodem je zranění Briana Elliotta. Podle zámořských informací by měl někdejší symbol New Jersey s týmem trénovat týden, pak vedení rozhodne, jestli mu nabídne kontrakt, nebo ne.



„Pro něj je to příležitost si zatrénovat a být v týmu NHL, pro nás je to šance se na něj podívat,“ uvedl kouč Ken Hitchcock. „Je to skutečný profesionál. Je to ten nejnormálnější brankář, kterého jsem kdy v životě potkal. Jak to myslím… Nevěřili byste, že se chová stejně jako nějaký obránce nebo útočník. Vím, jak je přínosný v kabině a všichni ví, jaký je dobrý,“ dodal kouč.

Brodeur spojil svou úžasnou kariéru výhradně s Devils, ovšem klub po sezoně už o legendu neměl zájem. Teď se tedy před Brodeurem otevírá zřejmě poslední šance, jak si ještě prodloužit aktivní hraní. Navíc v ambiciózním týmu, jenž myslí na Stanley Cup. A právě tohle by ho mohlo lákat…

„Jsem tady, pokud by mě někdo potřeboval. Udržuju se,“ vzkázal nedávno kanadský brankář. Teď ta šance přichází…

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud