26. prosince 2014 • 11:17

Pupek, vousy, brýle. Hvězda Montrealu překvapila školáky

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce jsou svátky klidu, míru, a pokud jste hokejová superstar s platem 9 milionů dolarů ročně, i krásných charitativních gest. Obránce Montrealu P.K. Subban v převleku za člena bezpečnostní agentury doprovodil šestici školáků do tréninkového centra Canadiens, kde jim nadělil nejhezčí dárek.



Na ledě si jeho rukopis nespletete. Hora svalů se 76 na zádech, která létá po ledě a pro ránu a bodyčeky nechodí daleko. Přidejte perfektní defenzivní činnost i produktivitu nejen v přesilových hrách a zříte, proč si jej vedení kanadského klubu pojistilo na osm let pohádkovým kontraktem na 72 milionů dolarů.

V civilním životě už je to ale s identifikací P.K. Subbana, vítěze Norrisovy trofeje pro nejlepšího obránce NHL z roku 2013, horší. Skoro nemožné, pokud na sebe vezme paruku, vousy, brýle středoškolského učitele, vyrýsovanou postavu skryje pod umělé břicho a navlékne na sebe uniformu.

VIDEO: Podívejte se na Subbanovo překvapení


V tomto zdařilém převleku zmátl i malé montrealské školáky. "Budu předstírat, že jsem ochranka, v určitém momentu se odhalím a budu doufat, že je to potěší. Bude to pro ně takový předčasný vánoční dárek," prozradil očekávání ve videu 25letý majitel zlaté olympijské medaile ze Soči.

O zdar akce se Subban bál zbytečně. Školáci, na které v šatně tréninkového centra čekala i výstroj a dresy, vybuchli nadšením, když se před nimi jejich vzor odkryl. "Nejlepší den v životě," shrnul po tréninku, během kterého se na ledě s omladinou sklouzl i Subban, jeden z vyvolených.

Pohoda v čase vánočním skončí Canadiens v noci z pondělí na úterý, kdy se Montreal, šestý nejlepší tým dosavadního průběhu sezony, představí v Carolině.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud