28. února 2015 • 11:11

Gólman Floridy vtipkuje o Jágrovi: 68+1 = 69! A to je vždy super

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tihle dva si budou rozumět, to je jasné. Známý šprýmař Jaromír Jágr po svém přestupu na Floridu narazí na tým, ve kterém nepotká mnoho známých tváří. S jedním chlapíkem se ale na kluzištích NHL setkává už od roku 1999, je jím kanadský gólman Roberto Luongo. I on je velký milovník fórků všeho druhu a dokázal to i tweetem na přivítanou.



Se svými 479 tisíci followery patří Luongo na sociální síti Twitter mezi absolutní hokejovou špičku. A nezískal si je jenom díky dvěma olympijským zlatům a stejnému počtu blyštivých placek z hokejového mistrovství světa. Tenhle vytáhlý usměvavý borec s italskými předky totiž vždycky dovede pobavit. Stejně jako včera, kdy multimediální cestou vítal ve svém klubu Jaromíra Jágra.

"Vždycky, když k 68 přidáte 1 tak celek znamená něco skvělého," napsal gólman a narážel tím na čísla, jenž oba dva nosí na dresu. Zkrátka umí.

Kdo si ale jeho profil prolistuje, objeví další množství žertů. Například příspěvek z 11. února, kdy Panthers vyklepli Anaheim v poměru 6:2, jenže Luongo dostal gól z poloviny kluziště. "Problém vyřešen," napsal na Twitter a připojil fotografii, kde si nad lapačku, kudy mu puk utekl, přilepil vystřižený kus papírové krabice.

A když server BarDown pomocí fotoshopu zkoušel, jak by který hokejista vypadal bez vlasů, i k tomu měl co říct. "Kdyby Ryan Getzlaf a klaun Krusty měli dítě, takhle nějak by to vypadalo," narážel na plešatého kapitána Anaheimu a postavičku z oblíbeného kresleného seriálu Simpsonovi.

Takže majitelé twitterových účtů, kdo z vás Luonga ještě nesleduje, je načase to napravit.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud