Zdeněk Janda
6. dubna 2015 • 20:00

Kaberle se synem vyrazil na Jágra s Plekancem. Nefandil nikomu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FLORIDY | Po sezoně, která pro něj skončila kladenským zklamáním, vyrazil načerpat energii na dovolenou na Floridu. Proto hokejový obránce Tomáš Kaberle nechyběl u toho, když klub Panthers v neděli odpoledne hrál s Montrealem, tedy týmem, v němž rovněž působil. „Vzal jsem malýho na hokej, proto jsem tady,“ pousmál se obránce, jenž celkem v NHL odkroutil 984 utkání.



Malý synek Lukáš kolem něj poskakoval, nevydržel chvilku v klidu. „Ale jsem rád, že jsem mu to mohl ukázat, těšil se sem,“ vykládal 37letý zadák, jenž utkání sledoval jako neutrální divák. Nefandil nikomu, protože v obou týmech má velké kladenské parťáky. V tom domácím Jaromíra Jágra , v tom druhém to byl Tomáš Plekanec.

Slavili nakonec Canadiens hlavně díky Plekancovi, který si připsal tři body a byl vyhlášený první hvězdou utkání. "Hraje výborně," pochválil ho Kaberle ještě během utkání.

Na Floridě tráví s rodinou dovolenou po sezoně, v níž působil právě u Rytířů. Jenže vysněný návrat do extraligy nevyšel, Jágrův tým prohrál ve čtvrtfinále první ligy s Jihlavou. „Bylo to velké zklamání, ale teď už s tím člověk nic neudělá. I tohle ke sportu patří, je třeba se koukat dopředu,“ řekl na chodbě haly BB&T Center.

Na Floridě nejen odpočívá, ale už se pomalu opět připravuje na další sezonu. Sám však zatím neví, kde ji odehraje.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud