22. května 2015 • 15:00

Chytej, tu máš hokejku! Parťák pomohl hvězdě Anaheimu do šance

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozblikat se červené světlo, zařadila by se tato akce k nejpamátnějším historie Stanley Cupu. Ve třetím finále Západní konference Corey Perry zlomil hůl, v plné rychlosti pelášil dále, na střídačce si vyzvedl novou a zbývala titěrnost. Překonat brankáře Chicaga. Na cizí střelky má Perry spadeno, ve druhém zápase série zase obral o hůl Mariána Hossu.



Poslední instance Blackhawks Corey Crawford ale svůj podpis pod nejkurióznější akci letošního play off přidat odmítl. Kotouč dobrým postavením lapil a ukryl do rukavice.

Situace začala klíčit ve 39. minutě v obranném pásmu Anaheimu. Obránce Chicaga Johny Oduya střelou trefil Perryho do výstroje a než hvězdný útočník Anaheimu dostihl sražený puk, švédský bek mu stihl vysknutím zlomit hokejku.

Perry ale metelil dál. Ze střídačky se natáhla paže spoluhráče Kylea Palmieriho, který hraje na levou stranu jako Perry, a podala mu nový nástroj. Únik ale gólem neskončil.

VIDEO: Podívejte se na luxusní předávku mezi hráči Anaheimu


"Loupež" hokejky předvedl Perry i o zápas dříve, kdy ve strkanici před brankou obral o hokejku protihráče Marcela Hossu, kterou pak s vyzývavým výrazem na tváři upustil k zemi.

VIDEO: Podívejte se na Perryho incident s Hossou


Perryho, který je s šestnácti body druhým nejproduktivnějším hráčem play off, soužit nemusela. Ducks i bez jeho příspěvku porazili Chicago na jeho ledě 2:1 a stejným poměrěm vedou v sérii. Blackhawks prohráli doma poprvé v letošních bojích o Stanley Cup.

"Od prvního dne sezony, od prvních přípravných zápasů opakuji, že tenhle tým má obrovskou vůli něco dokázat. Teď se to znovu potvrdilo," prohlásil po utkání hrdý kouč Ducks Bruce Boudreau.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud