25. června 2015 • 10:28

Hudler rozesmál Ameriku. Nejzábavnější chlapík večera, chválí v NHL

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

S mikrofonem před ústy a davem před sebou - člověk má pocit, jako by pro takové chvíle byl dělaný. Jiří Hudler je šoumen a pozornost si umí užívat, to předvedl i při středečním předáváním cen NHL v Las Vegas, kde získal Lady Byng Trophy pro hokejového gentlemana. Cenu si přišel vyzvednout bez bot a na pódiu se dál bavil na účet svého kouče Boba Hartleyho a spoluhráče Johnny Gaudreaua, kteří se ucházeli o jiná ocenění.



Maličký Gaudreau zažil famózní nováčkovskou sezonu právě po boku mentora Hudlera a i díky němu si vysloužil nominaci na nováčka roku. Tu sice neproměnil, umístil se na třetím místě za Markem Stonem a vítězem Aaronem Ekbladem, ale to neznamená, že ho jeho parťák nemohl popíchnout.

"Ráno jsem se vzbudil a měl jsem na mobilu čtyři esemesky. První byla od trenéra Boba Hartleyho. Prý jsem měl dohlédnout na Johnnyho, aby byl v posteli do půlnoci," četl Hudler ze svého mobilního telefonu a poprvé rozesmál publikum. Včetně svého kouče, který si z večera odnesl Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra.

VIDEO: Zábavný proslov Jiřího Hudlera

Rázem přišla druhá zpráva z útočníkova aparátu, prý od Gaudreaua, který psal chvíli poté. "Prosím tě, ujisti Boba, že jsem byl v posteli v 11," sdělil Hudler s výmluvným výrazem a úsměvem na tváři.

Jedenatřicetiletý hokejista prostě bavil. Z rukávu vytahoval vtípky, a to vlastně ani nemusel. Už jeho nástup na pódium byl epický, přišel totiž bez bot, jen v červených ponožkách. "Boty mě tlačily. Seděl jsem tu hodinu a půl. Nedalo se to vydržet. Myslel jsem, že Lady Byng bude první cena v programu, ale nebyla," culil se Hudler, který pobavil také ostatní.

"Viděli jste ho? On tam šel bez bot. Tak tohle mě vážně pobavilo," řekl pro SportsNet brankář Devan Dubnyk z Minnesoty, který si z Las Vegas odvezl Masterton Trophy za oddanost hokeji.

Chodil jen v ponožkách. Jiří Hudler odložil na předávání cen NHL těsné boty.
Chodil jen v ponožkách. Jiří Hudler odložil na předávání cen NHL těsné boty.

Hudler jinak také ukázal, že o ocenění něco ví. Byl si jist tím, že před ním ji například pětkrát získal velikán Wayne Gretzky , že se uděluje od roku 1925, nebo že je prvním Čechem, který na ni bude mít štítek se svým jménem. I když si prý myslel, že před ním se to podařilo Jaromíru Jágrovi . A tak mu předtím zavolal a poptal se maestra sám.

"Prý ji nikdy nevyhrál, protože byl rváč a navíc prý ostatní hráče příliš často hákoval," sdělil Hudler Elliotte Friedmanovi z populárního pořadu Hockey Night In Canada.

Útočník Flames tedy určitě odjede ze státu Nevada spokojen, zařadil se totiž mezi české hokejové velikány. Vždyť individuální ocenění si v NHL před ním naposledy odnesli Dominik Hašek a Jaromír Jágr...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud