25. června 2015 • 15:29

Voráček o Hudlerovi: Přijít na vyhlášení NHL bez bot? Slušný

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakub Voráček se vrátil do žákovských let. Navštívil základní školu na Kladně, do které chodil. „Byl jsem hodný, ale ne vyloženě chytrý. Meškal jsem hrozně moc hodit, protože už od šesté třídy jsem občas nastupoval i za dorost, takže s časem to u mě bylo složité, ale jsem strašně rád, že mi učitelé vyšli vstříc a pomohli mi dostat tam, kde jsem,“ vzpomínal kapitán reprezentace a útočník Philadelphie.



Voráček jako školáček nebyl žádný raubíř. „Vzpomínám na něj jako na hodného, milého a slušného kluka. Byl šikovný a vždycky měl samé jedničky,“ řekla jeho tehdejší učitelka Eva Kozlová.

Přesto mu vylomeniny nebyly cizí. „Pár žákovských se ‚omylem‘ stoprocentně ztratilo, i když bych to neměl říkat. (úsměv) My jsme zlobili a učitelkám jsme trochu lezli na nervy, ale v tom dobrém slova smyslu,“ doplnil Voráček.

Voráček: Trofej pro Hudlera? Naprosto zasloužená
Video se připravuje ...

Za pár dní se však už přesune do Montrealu, kde se bude společně s Jiřím Hudlerem připravovat na nacházející sezonu NHL. Jeho parťák v noci na čtvrtek zažil velký úspěch, když získal Lady Byng Trophy pro hokejového gentlemana. „Je to naprosto zasloužený,“ zhodnotil Voráček.

Hudler se blýskl i tím, že na pódium přišel bez bot a měl vtipnou děkovnou řeč. „Byla výborná, stojí to za to. Naběhnout tam bez bot, to je slušné,“ smál se Voráček. „Jsme dobří kamarádi a je jen dobře, že česká stopa v tom hokeji pořád je,“ uzavřel.

Chodil jen v ponožkách. Jiří Hudler odložil na předávání cen NHL těsné boty.
Chodil jen v ponožkách. Jiří Hudler odložil na předávání cen NHL těsné boty.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud