8. srpna 2015 • 04:57

Znásilnění? Kane už trable měl: opilecká párty, bitka či nahé snímky

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trojnásobný vítěz Stanleyova poháru s Chicagem Patrick Kane lítá v obrovském průšvihu.  Je totiž vyšetřován kvůli podezření ze znásilnění. Ačkoli formálně Kane obviněn nebyl, policie provedla prohlídku jeho domu v Hamburgu nedaleko Buffala. Pro hvězdného útočníka Blackhawks to však není první takový přešlap. Zkušeností s proviněním proti zákonu už má několik.



2009 - Zmlácený taxikář

Noční tah s bratrancem Jamesem ukončila bitka s taxikářem. Řidič neměl na vrácení dvacet centů, zaplatil za to rozbitými brýlemi, schytal několik úderů do obličeje a chvíli ho tehdy dvacetiletá hvězda držela pod krkem.

U soudu se Kane hájil, že je muž ve voze zamkl a odmítal pustit. Moc mu to nepomohlo. Musel se omluvit, navíc mu soudce uložil podmínku. Klub se za svého svěřence postavil, vyjádřil mu podporu a ani liga ho nijak dále netrestala.

„Uvědomuji si, že jsem v jiné situaci než jiní lidé v mém věku. Vím, že ještě musím projít nějakými lekcemi. A věřím, že se to nebude opakovat,“ omlouvala se jednička draftu roku 2007 před právníky. „Ale asi lepší si to prožít teď než v pozdějším věku.“

2009 - Nahá limuzína

Pět měsíců po prvním incidentu si trojice Kane, John Madden a Kris Versteeg vyrazila do ulic Vancouveru. Fotografie polonahých hráčů ve společnosti vnadných žen a lahví alkoholu se následně staly hitem internetu.

Pár dní po události se k ní vyjádřil Joe Thornton, kapitán San Jose. A vystihl ji celkem přesně: „Chlapi si chtěli užít trošku zábavy.“ Nicméně i tak to byla další ostuda na světě a mladý forvard pokračoval v budování pověsti problémového chlapce. „Je mi 21 let a cítím, že je čas trošku dospět. Poučil jsem se,“ sliboval.

2012 - Párty Cinco de Mayo

Mexický svátek je v USA dobrou příležitostí pro párty. A nenechal si ji ujít ani Patrick Kane. Jenže na rozdíl od svých vrstevníků je dolarovým multimilionářem a profesionálním atletem. Takže znovu: všude fotky spící hvězdy na baru.

„Trapné,“ omlouval se později opět. Následně musel čelist dotazům na problémy s alkoholem. „Nemyslím si, že bych je měl,“ odvětil. Zaříkával se, že chce podobné události nechat za sebou a svou reputaci zlepšit.

„Není to pro mě žádná legrace,“ říkal upřímně. „Tohle není něco, co by vypovídalo o mé osobnosti. Lidé v mé blízkosti vědí, že jsem jiný, a co chci přinést světu. Opravdu nejsem na svůj současný obraz hrdý a budu se snažit to napravit.“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud