Martin Tomaides
22. srpna 2015 • 18:47

Hokejový grál je zpět. Rozsíval přivezl Stanley Cup do Vlašimi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Městečko Vlašim se na sobotní odpoledne a večer stalo centrem hokejového světa. Obránce Michal Rozsíval totiž na stadion města, ze kterého pochází, přivezl Stanley Cup, který v červnu podruhé v kariéře získal s týmem Chicago Blackhawks. Cena pro vítěze NHL se do České republiky vrátila po roční přestávce.



Už dvě hodiny před příjezdem bylo jasné, že kolem zimního stadionu se děje něco velkého. Ceněná hokejová trofej byla sice ve městě podruhé během posledních dvou let, nikdo si ale nechtěl nechat ujít příležitost ji vidět znovu. „Michal Rozsíval,“ znělo hromově z úst malých hokejistů, jenž se shromažďovali na ledě. „Je to šílené,“ usmíval se i sám hráč, který byl nadšený z početné návštěvy na jeho počest.

Nenápadný, ale spolehlivý a ceněný zadák měl od začátku pořádný frmol. Každý se k němu a ke Stanley Cupu chtěl aspoň přiblížit a těm šťastným se to skutečně podařilo. „Michale ahoj. Děkuju za fotku a pozdravuj tátu,“ sdělil obránci jeden z příznivců, který přijel na vozíčku a hokejista se s ním ochotně fotil.

Spokojení byli i místní, na slavného rodáka jsou hrdí. „Vždycky jsem Michala v NHL sledoval, takový úspěch mu vážně přeju. Všichni tady ve městě z něj máme velkou radost,“ řekl fanoušek Ondřej.

A to byl pouze zlomek toho, co na Rozsívala čekalo. Party před stadionem mohla začít!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud