22. září 2015 • 08:09

Silný jako medvěd! Polák na startu přípravy zbušil borce Ottawy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový generální manažer, nová trenérská osobnost na střídačce, to všechno si žádá pozornost. A Roman Polák si ji v Torontu získal. Zkušený obránce naskočil do přípravy proti Ottawě s "áčkem" na dresu a když bylo třeba, hned bránil mladšího spoluhráče, na kterého si soupeř dovoloval. Hněv českého zadáka odnesl David Dziurzynski v dresu Senators.



Pětadvacetiletý Dziurzynski má rád hru do těla. V organizaci Ottawy už působí pátým rokem a zatím se v prvním týmu Senators objevil pouze na 12 duelů, rád by jich přidal víc. Proto ukazoval, co může nabídnout a jeho objektem se v půlce třetí třetiny stal drobný útočník Connor Brown, kterého chtěl srolovat ostrým hitem.

VIDEO: Roman Polák a jeho první letošní bitka

Ale takhle by to nešlo a už vůbec ne na ledě Maple Leafs. Polák si soupeře hned odchytil a začal mu vysvětlovat, jaká jsou jeho pravidla na domácím kluzišti. Soupeři rozdal více úderů a nakonec ho i povalil na zem. Co naplat, že odchovanec Vítkovic nakonec kromě 5 minut za bitku dostal ještě 2 minuty za její start a osobní desetiminutový trest.

Leafs už utkání dotáhli do vítězného konce (4:1) a Polák sklízel obdiv. "Romanu Polákovi já bych se nepostavil. Tenhle chlap by dokázal zbít i medvěda," napsal si na svůj Twitter uznávaný novinář James Mirtle z TSN.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud