27. října 2015 • 19:25

Jágr zase s hřívou?! Brankář Floridy prozradil, čí to byl nápad

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těsně před začátkem sezony Jaromír Jágr ohlásil nečekanou změnu outfitu. Prý si zase nechává narůst populání háro, které nosíval na startu kariéry v Pittsburghu. A po osmi duelech ročníku se zdá, jako kdyby se nestárnoucí hokejový velikán vrátil i bodově do tehdejší formy. Zatím se mu totiž neskutečně daří. Víte ale, jak se celý nápad s hřívou zrodil? To celé prozradil brankář Floridy Roberto Luongo.



Trochu se to dalo čekat. Pokud myšlenka návratu k "retro" Jágrovi nevyšla z hlavy jeho samotného, tak v tom jasně musí mít prsty právě vtipálek Luongo. K ruce mu byl ještě další harcovník, osmatřicetiletý kapitán mužstva Willie Mitchell.

"To jsme takhle byli na startu kempu v šatně a Jágr prošel kolem. V tu chvílí jsem řekl, že by bylo super, kdyby se nám ho podařilo dotlačit k tomu, aby si nechal ty vlasy narůst tak, jako za starých časů," vykládá protřelý gólman. A Mitchell prý se smíchem souhlasil. "Právě, říkal, že by to bylo neskutečné," vzpomíná brankář.

A tak se majitel dvou zlatých medailí z mistrovství světa i olympijských her rozhodl, že si na Jágra došlápne. "Řekl jsem si, že za ním budu chodit tak dlouho, než mi to neodkýve," vykládal brankář.

Nakonec se ale možná sám divil, jak jednoduché celé procesí bylo. Jágr se na první Luongův dotaz zasmál a situaci odkýval. "Jenže jsem nevěděl, jestli to myslí vážně, nebo jestli si dělá legraci," připomněl Jágrovu veselou povahu.

Pak už se o svém nápadu dozvěděl v deníku Miami Herald, kterému Jágr myšlenku sdělil. A Luongo už se těší. "Pamatuju se, jak jsem byl mladý a sledoval jsem ho v televizi, byla to paráda," zasnil se Luongo.

A spokojenost může být i v šatně Panthers. Z osmi utkání Florida zvládla polovinu vyhrát, jednou prohrála v nastavení a herní projev klubu je zatím vydařený. Florida hraje atraktivní hokej a fanoušky baví. Bitva o play off by měla pro letošní sezonu být minimem.

Jaromír Jágr si lepší start do nové sezony nemohl přát, Flyers vstřelil dvě branky
Jaromír Jágr si lepší start do nové sezony nemohl přát, Flyers vstřelil dvě branky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud