22. února 2016 • 10:32

Jágr Veliký! Jágr navždy! V Rusku vynáší legendu do nebes

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posun Jaromíra Jágra na třetí místo v historické tabulce střelců NHL opěvují i ruská média. "Skvělý český útočník opět přepsal rekordy," uvedl internetový list Gazeta.ru. "Jágr navždy," napsal server Sportfakt.ru.



Sovětskij sport v komentáři pod titulkem " Jágr Veliký" píše o "největším, fenomenálním a geniálním úspěchu" českého útočníka. "Jágr je nejlepší z nejlepších," míní autor, který je hrdý, že slavná "osmašedesátka" hrála čtyři sezony v Rusku. "Jestli existují hokejoví bozi, pak Jágr je jedním z nich," dodal.

VIDEO: Jágrův 742. gól v NHL

"NHL asi bude muset vyhnat Jágra dříve, než ukončí kariéru," cituje list Sovětskij sport kapitána Dallasu Jamieho Benna. "To, co předvádí v takovém věku, budí velký dojem. Je pořád výborný," uvedl kanadský hokejista na adresu bývalého spoluhráče, který nedávno oslavil 44. narozeniny.

Jágr v sobotním zápasu s Winnipegem nejprve dohnal a pak svým 742. gólem i předehnal Bretta Hulla, už jsou před ním jen Gordie Howe (801 gólů) a Wayne Gretzky (894). "Zdá, že je už nedostane. I když kdo ví," poznamenal Sport Express s tím, že se Jágr profesionalitou plně vyrovná Chrisi Cheliosovi, který hrával do 48 let, a svou vášní ke hře, uměním radovat se z každého dne s milovaným sportem, nemá sobě rovného.

"Kdyby Jágr nestrávil tolik sezon v Avangardu Omsk, Howea by asi již předehnal a Gretzkého by měl na dosah ruky, ale zase jsme měli úžasnou možnost sledovat Jaromíra naživo," napsal Sport Express.

Jágr má další milník. Teď možná doženu Gordieho a Wayna, smál se
Video se připravuje ...

Úsměvy, vtípky. Jaromír Jágr po překonání Bretta Hulla jen zářil
Video se připravuje ...

Před Jaromírem Jágrem, který začátkem týdne oslavil 44. narozeniny, jsou v pořadí kanonýrů už jen dvě největší legendy soutěže - Gordie Howe (801 gólů) a Wayne Gretzky (894)
Před Jaromírem Jágrem, který začátkem týdne oslavil 44. narozeniny, jsou v pořadí kanonýrů už jen dvě největší legendy soutěže - Gordie Howe (801 gólů) a Wayne Gretzky (894)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud