23. února 2016 • 12:40

Chvíle hrůzy v NHL. Subban házel puk do hlediště, zranil kojence

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Montrealu Canadiens v poslední době zažívají nepříliš šťastné období. Nejen, že se jim výsledkově příliš nedaří, nyní zažili zcela nečekaně chvíli hrůzy. Po nedělním veřejném tréninku pro fanoušky totiž házel P. K. Subban do hlediště puk, který se odrazil od chytajících diváků do hlavy měsíčního kojence, které skončilo v bezvědomí.



Po nedělním tradičním otevřeném tréninku Montreal Canadiens hodil P. K. Subban puk do hlediště, kde chtěl udělat jednomu z diváků radost. Bohužel ho však ani jeden z chytajících fanoušků nedokázal zachytit a od jejich rukou se odrazil přímo do hlavy teprve měsíčního kojence.

Prvotní reakce? Šok. Dítě bylo v bezvědomí a byla k němu okamžitě zavolána přítomná záchranná služba, která ho v kritickém, ale stabilizovaném stavu odvezla do nemocnice. Malá Beatrice skončila s otřesem mozku, v nemocnici už ale zůstala pouze na pozorování a v pondělí byla propuštěna domů.

"Nikdo o tom nevěděl. Dozvěděli jsme se to až druhý den ráno, ani samotný hráč o tom neměl ponětí," vysvětlil Donald Beauchamp, klubový mluvčí. "Subbanovi se ulevilo, že bylo dítě propuštěné z nemocnice. Cítil se strašně," dodal Beauchamp.

Ten také celou rodinu pozval na příští utkání Canadiens, kde je kromě zápasu čeká také setkání s hvězdným obráncem. Matka dítěte Valerie Melochová na Facebooku později napsala status, kde děkuje přítomným, kteří její dceři pomohli. "Z celého srdce chci poděkovat všem, kteří tak rychle zareagovali," uvedla.

Podle Beauchampa se však tradice v podobě házení puku mezi diváky rušit nebude, hráči však budou instruováni, jak je vhazovat bezpečněji.

P. K. Subban zazářil na All Star Game v přestrojení za Jaromíra Jágra
P. K. Subban zazářil na All Star Game v přestrojení za Jaromíra Jágra

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud